Skocz do zawartości

Reklama Liderin

• Nie możesz odpowiedzieć
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 piosut3

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 57 postów

Napisano 19 January 2012 - 06:18 PM

Widzieliście już nową reklamę telewizyjną Liderin.

Bardzo wymowna i fajna

#2 Denis

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 47 postów

Napisano 19 January 2012 - 06:42 PM

A ja mam inna reklamę Liderin.
Nie jest polska ale bardzo wymowna :)

Jeśli nie wiadomo o co chodzi... to chodzi albo o pieniądze, albo o seks. Ewentualnie o seks za pieniądze...

#3 tadio11

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 54 postów

Napisano 20 January 2012 - 02:20 PM

Fajna ta druga reklama. MOże bardziej śmieszna, ale za to bardziej wymowna. Chyba właśnie do problemu zaburzeń potencji powinno się podchodzić z humorem. Może wtedy nie mielibyśmy większych oporów pójścia do lekarza???

#4 lucjanno1

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 59 postów

Napisano 20 January 2012 - 02:30 PM

Wyświetl postUżytkownik tadio11 dnia 20 January 2012 - 02:20 PM napisał

Fajna ta druga reklama. MOże bardziej śmieszna, ale za to bardziej wymowna. Chyba właśnie do problemu zaburzeń potencji powinno się podchodzić z humorem. Może wtedy nie mielibyśmy większych oporów pójścia do lekarza???

Święte słowa.
Na przykład oficjalnie mówi się o zespole napięcia miesiączkowego, są o tym żarty i kobiety chodza sobie bez żadnych oporów do lekarzy i aptekarzy, żeby im zapisali i sprzedali jakieś leki.
A my to się cykamy..... z tymi zaburzeniami...
Bimatoprost - longer eyelashes

#5 kierownik

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 54 postów

Napisano 20 January 2012 - 03:21 PM

Reklama Liderinu w polskiej TV jako preparatu zwiększającego zdolność mężczyzny do uzyskania i utrzymania erekcji – jest utrzymana w bardzo fajnym ciepłym klimacie muzycznym i kolorystycznym.
Przekaz subtelnie, bez dosłownych skojarzeń, pokazuje intymną sytuację, podkreślając najważniejsze zalety produktu.
Dla mnie: the best.

#6 Ostry

Member

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 24 postów

Napisano 26 January 2012 - 05:02 PM

Zdecydowanie jestem ZA reklamowaniem produktów na potencję dla mężczyzn. Po pierwsze zwiększy sie wiedza na temat produkowanych preparatów, a po drugie temat zaburzeń wzwodu i zdolności seksualnych przestanie być tematem tabu.
sex is like nokia - conecting people

#7 romanno9

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 62 postów

Napisano 27 January 2012 - 06:16 PM

Oczywiście że takie reklamy sa bardzi skuteczne. Po pierwsze dają wiedzę o istnieniu środków wspomagających potencję a po drugie działaja pocieszająco na tych, którzy ich potrzebują.
Oststnio jest reklamowany jakiś inny środek (już nie pamiętam nazwy) i strasznie podniosło mnie na duchu to, że na opakowaniu jest napisane, że to środek dla facetów w wieku 35 lat i więcej.
Skoro potrzebują tego młodsi ode mnie - to mi na duszy lżej.

#8 Piotr

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 45 postów

Napisano 02 February 2012 - 07:07 PM

Reklamy są zaje...ste.
Super, że wreszcie coraz głośniej jest o środkach na potencję.

#9 andrzejjjko

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 46 postów

Napisano 07 February 2012 - 11:07 AM

Z reklamy Liderinu wiesz, że łykając będziesz "leader in erection" :)
Trochę pobudza wyobraźnie - o co pewnie chodziło twórcom reklamy i producentom.
Dbaj o dobre wspomnienia, kiedyś mogą być wszystkim co masz...

#10 Elvis

Member

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 15 postów

Napisano 11 February 2012 - 09:57 AM

Pamiętam reklamę Liderin z zeszłego roku. Aż się dziwiłem, że w naszej TV puścili coś tak wymownego. Hasło reklamowe wyraźnie mówiło, że „Prawdziwi mężczyźni znają się na rzeczy”. Niemniej żeby poczuć się naprawdę pewnie i stanąć na wysokości zadania – czasem potrzebują wsparcia.....
Ze spotu płynął wyraźny przekaz, że Liderin zwiększy zdolność mężczyzny do uzyskania i utrzymania erekcji.
Nie oceniam, czy fajne to czy nie, ale jedno jest pewne, takie kampanie promocyjne powinny mieć miejsce na co dzień.
Nawet nie chodzi mi o zysk producenta płynący ze sprzedaży (a pośrednio z reklamy), ale myślę o głośnym mówieniu o problemach z erekcją. Może wtedy więcej facetów zacznie leczyć swoje zaburzenia a nie wyżywać się na otoczeniu.

#11 cowboy

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 48 postów

Napisano 15 February 2012 - 04:08 PM

Gdyby w tv leciały tak często reklamy specyfików na potencję co reklamy proszku do prania i podpasek, to społeczeństwo przyzwyczaiło się do funkcjonowania tego problemu wśród nas.
I z tego co widzę, to chyba jakaś tendencja jest w tym kierunku, bo znowu jakiś lek jest reklamowany.
Kto nie podejmuje trudów walki, ten ponosi koszty straconych szans.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Pamiętaj, aby przed zażyciem leku przeczytać ulotkę lub skontaktować się z lekarzem, lub farmaceutą. Forum nie odpowiada za wypowiedzi użytkowników a informacje w nim zawarte nie mogą stanowić podstawy do samodzielnego leczenia.