Skocz do zawartości

Kobieta impotenta

29 odpowiedzi w tym temacie

#21 Beatris

Advanced Member

• Administratorzy
  • 109 postów

Napisano 26 January 2012 - 05:40 PM

Wyświetl postUżytkownik kierownik dnia 26 January 2012 - 02:39 PM napisał

Wiesz co, z tymi kobietami to jest tak: gorąca kobieta ma najczęściej faceta z zaburzeniami, który ledwie daje radę, żeby ją zaspokoić, a paradoksalnie facet z duzymi potrzebami seksualnymi najczęściej wiąże się z oziębłą laską , którą wiecznie boli głowa.

Jakby to nie można było podobierać się w zgrane seksualnie pary.... ot paradoks!

To chyba nie jest kwestia niedobrania seksualnego, lecz braku zrozumienia swoich potrzeb. Zdarza się bowiem, że kobieta nie umie powiedzieć swojemu partnerowi, że czegoś pragnie lub czegoś wręcz nie lubi. W ten sposób jej faktyczne potrzeby i fantazje pozostają uśpione a ewentualne przykre doznania - przemilczane. W takim przypadku partner jest przekonany o jej braku ochoty.
Zdarza sie również, że mężczyzna nie potrafi podniecić kobiety (lub nie zwraca na to uwagi), która w momencie rozpoczynania stosunku jest jeszcze nie gotowa do seksu. W efekcie seks nie sprawia jej przyjemności, odbiera go przedmiotowo i nie ma ochoty na powtórkę (w nastęnych dniach). Mężczyzna zaź ocenia ją jako oziębłą.

#22 piosut3

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 57 postów

Napisano 27 January 2012 - 06:18 PM

Może i racja z tym brakiem zrozumienia, ale czasami po wielu długich latach związku coraz trudniej o szczerą rozmowę - szczególnie w sprawie seksu.
W sumie to sam nie wiem co moja żona sądzi na temat naszych zabaw łózkowych. Ją też niewiele obchodzą moje problemy.

#23 Beznadziejny Przypadek

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 30 postów

Napisano 01 February 2012 - 06:53 PM

A to akurat normalne. Moja tez nie jest szczególnie zainteresowana. Ani sexem ani rozmową na jego temat.
dyby nie to, że boję się porażki, to bym sobie znalazł coś na boku.
są mężczyźni, którzy mają to na co zasłużyli. inni pozostali kawalerami

#24 Bokan

Member

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 19 postów

Napisano 02 February 2012 - 09:40 AM

Faktem jest, że nie każda kobieta potrafi zrozumieć męskie przypadłości. Nie wiem, które gorsze: te które sa oziębłe i mają wszystko gdzieś, czy też te, które narzekają że są niezaspokojone przez swoich mężów - impotentów. Tak źle - tak niedobrze.
Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy...

#25 Beznadziejny Przypadek

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 30 postów

Napisano 02 February 2012 - 10:22 AM

Mi jednak marzy się taka gorąca i zawsze chcąca. Już ja bym coś tam łyknął, zeby tylko mieć dobrze się pobzy....ć.
A teraz nie mam ani z kim, ani czym. Total kanał.
są mężczyźni, którzy mają to na co zasłużyli. inni pozostali kawalerami

#26 Adamus

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 36 postów

Napisano 04 February 2012 - 01:19 PM

Masz rację Beznadziejny.... też mi się a marzy taka gorąca, pachnąca....
Ach marzenie..... Tylko że kurde jakieś takie nie spełnialne!
Jeśli jesteś dobrą piłką to czym silniej Cię uderzą tym wyżej się wzniesiesz.

#27 Anka

Member

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 21 postów

Napisano 04 February 2012 - 01:23 PM

Temat wątku mówi raczej o kobiecie impotenta, która z tego powodu ma jakieś problemy (ale chce mu i sobie pomóc).
Tymczasem Panowie biadolicie tu na swoje niewiasty i narzekacie na nie.
Nieładnie!!!!

#28 Szef

Member

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 24 postów

Napisano 07 February 2012 - 08:37 PM

Oj, Anka nie denerwuj się, nie wszyscy narzekają na swoje niewiasty.
My tu raczej o tym że na naszą potencję nierzadko ma wpływ zachowanie naszych pań, które nie bardzo są zainteresowane jej poprawą. A szkoda....
Czasem we dwoje raźniej załatwić problem.
"Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha"

#29 Adamus

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 36 postów

Napisano 10 February 2012 - 08:10 PM

Różnie jest z tymi kobietami. Jednym pasuje, że ich facet trochę nie domaga, bo same nie są zainteresowane seksem, inne zaś chciałyby więcej, a że partnerowi nie staje - narzekają....
W tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz.
Jeśli jesteś dobrą piłką to czym silniej Cię uderzą tym wyżej się wzniesiesz.

#30 tadio11

Advanced Member

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 54 postów

Napisano 13 February 2012 - 11:05 AM

Chyba najtrudniej jest dobrać ludzi z podobnymi temperamentami, które przetrwają przez lata, to znaczy jemu nie opadnie a jej się nadal będzie chciało.
Wtedy można mówić o prawdziwym szczęściu.
Niestety rzeczywistość jest zwykle zupełnie inna.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Pamiętaj, aby przed zażyciem leku przeczytać ulotkę lub skontaktować się z lekarzem, lub farmaceutą. Forum nie odpowiada za wypowiedzi użytkowników a informacje w nim zawarte nie mogą stanowić podstawy do samodzielnego leczenia.